11 شبکه اجتماعی برتر را بشناسید
نویسنده خبر : مدیر سایت    
شنبه 21 دی 1398
    
تعداد بازدید: 2016
    
زبان : فارسی
         
دسته بندی : عمومی
    
تاریخ درج خبر : 1398/10/21

اگر بخواهید بین تمام رسانه‌های حاضر، رسانه اجتماعی برتر را برای استفاده انتخاب کنید، مسلماً کارتان سخت خواهد بود. حال سؤال اصلی اینجاست که چرا بهتر است دست به انتخاب بزنید؟ دلیل آن واضح است؛ در حال حاضر بالغ بر صد نمونه رسانه اجتماعی وجود دارد که اگر بخواهید با همه آنها کار کنید، سردرگم می‌شوید و زمان زیادی را از دست خواهید داد. منطقی‌ترین راه این است که یک یا چند نمونه را برای ارتباط با دیگران و حضور در دنیای مجازی برگزینید. در ادامه قصد داریم که ۱۱ رسانه اجتماعی برتر را به شما معرفی کنیم که بسیاری از آن‌‌ها را می‌شناسید اما شاید آگاهی بیشتر در مورد آنها، بتواند در انتخاب کمک کند.

هوشمندسازی ساختمان-ساختمان هوشمند-ساختمان هوشمند نویک-خانه هوشمند-خانه هوشمند نویک-هوشمندسازی ساختمان در شیراز-ساختمان هوشمند در شیراز

1-فیس‌بوک (FaceBook)..

بیایید با انتخاب های واضح شروع کنیم. با وجود تمام اشتباهاتی که تاکنون داشته است (و البته هنوز هم تعداد زیادی از آنها وجود دارد)، Facebook هنوز هم به راحتی محبوب ترین شبکه رسانه های اجتماعی جهان است.

این رسانه هم از نظر تعداد کاربران و هم از نظر شناسا بودن، رتبه اول را داراست. فیس‌بوک (FaceBook) که در ۴ فوریه ۲۰۰۴ رونمایی شد، طی ۱۲ سال موفق شد تا تعداد کاربرانش را به ماهانه بیش از ۱.۵۹ میلیارد کاربر فعال برساند و به یکی از محبوب‌ترین و فراگیرترین رسانه‌های اجتماعی برای ارتباط با دیگران تبدیل شود. تخمین زده می‌شود که بیش از ۱ میلیون کسب‌وکار کوچک و متوسط ​​از این رسانه برای تبلیغ و معرفی خود استفاده می‌کنند.

اگر بخواهید به راحتی با بیشترین تعداد افراد از زندگی خود ارتباط برقرار کنید، بهترین مکان ممکن را یافته اید.

 

2- توئیتر (Twitter)..

شاید فکر کنید که محدود کردن پست‌ها به ۱۴۰ کاراکتر، راهی مناسب برای تبلیغ مشاغل شما نیست اما اگر بدانید این رسانه، ماهانه بیش از ۳۲۰ میلیون کاربر فعال دارد ممکن است نظرتان تغییر کند. شما می‌توانید از توئیتر (Twitter) برای تعامل با مخاطبان خود و همچنین معرفی کسب‌وکارتان استفاده کنید. پاسخ دادن به سؤالات، انتشار آخرین اخبار و در عین حال استفاده از تبلیغات هدفمند برای مخاطبان خاص نیز از قابلیت‌های این رسانه است. توئیتر (Twitter) یک میکروبلاگینگ است که به کاربران امکان ارسال پیام، عکس، پیوند و غیره را می‌دهد. توییتر (Twitter) در ۲۱ مارس ۲۰۰۶ راه‌اندازی شد و دفتر مرکزی آن در سان فرانسیسکوی کالیفرنیا می‌باشد.

اگر می خواهید اخبار، واکنش های فوری و دسترسی به ستاره های مشهور ورزشی، افراد مشهور و روزنامه نگاران مورد علاقه خود را پیدا کنید‌، توییتر یک منبع بی‌نظیر است.

 

3- لینکدین (Linkedin)..

LinkedIn شبکه های اجتماعی را برای حرفه‌ای‌ها فراهم می کند. با رشد بی سابقه، این سایت به یکی از بهترین راه ها برای ساختن CV، پیدا کردن شغل جدید و همچنین ایجاد ارتباط بیشتر در حلقه های حرفه ای شما تبدیل شده است.

لینکدین در 14 دسامبر 2002 تاسیس شد و در 5 مه 2003 شروع به فعالیت کرد. این رسانه در حال حاضر محبوبترین رسانه برای افراد تحصیل کرده و متخصص می باشد. لینکدین (LinkedIn) به 24 زبان قابل استفاده است و بالغ بر 400 میلیون کاربر دارد. لینکدین (LinkedIn) برای افرادی که به دنبال کار و یا اطلاعات و آمار مربوط به مشاغل می‌باشند، بسیار عالی است. همچنین این رسانه برای کارآفرینانی که به دنبال تقویت شبکه‌های حرفه‌ای خود یا دسترسی به مشتریان B2B می‌باشند، فوق‌العاده است.

 

۴- میت آپ..

Meetup شکاف بین یک شبکه اجتماعی آنلاین و یک شبکه اجتماعی واقعی زندگی را تکمیل می کند. می‌توانید از ابزارهای آنلاین موجود در آن برای یافتن گروه ها و رویدادهایی استفاده کنید که با علایق شما مطابقت دارند، بعد به گروه های میت آپ ملحق شوید.

اگر در یک شهر بزرگ زندگی می کنید، گزینه های موجود در این شبکه می تواند به همان اندازه متفاوت باشند که تیم های ورزشی یا گروه های یادگیری زبان هستند. در مناطق روستایی اما انتخاب ها محدودتر می باشند.

 

5- یوتیوب (YouTube)..

یوتیوب (YouTube)، بزرگ‌ترین و پرطرفدارترین رسانه اجتماعی مبتنی بر ویدئو می‌باشند که در ۱۴ فوریه ۲۰۰۵ توسط سه کارمند پیشین پی‌پال تاسیس شد. این رسانه در نوامبر ۲۰۰۶ به مبلغ ۱.۶۵ میلیارد دلار، توسط گوگل خریداری شد. یوتیوب (YouTube)، ماهانه بیش از ۱ میلیارد بازدید‌کننده دارد و دومین موتور جستجوی محبوب گوگل (Google) است. اگر برای کسب‌وکار خود محتوای ویدئویی تولید می‌کنید، از یوتیوب (YouTube) نهایت بهره را ببرید.

 

۶- پینترست (Pintrest)..

پینترست (Pintrest) که در مارس ۲۰۱۰  آغاز به کار کرد، رقیبی نوپا برای دیگر رسانه‌ها به حساب می‌آید. اما در این مدت اندک توانسته در امر جذب مخاطبان موفق ظاهر شود. پینترست (Pintrest) در سپتامبر ۲۰۱۵ اعلام کرد که ۱۰۰ میلیون کاربر دارد. مشاغل کوچک که مخاطبان اصلی آنها بیشتر بانوان هستند، باید به طور قطع در پینترست (Pintrest) حضور داشته باشند زیرا بیش از نیمی از کاربران آن زن می‌باشند.

اگر به دنبال الهام گرفتن برای یک پروژه DIY هستید، سایت عالی است یا به چیزی نیاز دارید تا یک ایده خلاقانه را در ذهن خود ایجاد کنید.

۷- اینستاگرام (Instagram)..

مانند پینترست (Pintrest)، اینستاگرام (Instagram) نیز یک پلتفرم بصری است. این سایت که در ۶ اکتبر ۲۰۱۰ راه‌اندازی شده است، بیش از 400 میلیون کاربر فعال دارد و متعلق به فیس‌بوک (FaceBook) است. بسیاری از کاربران از آن برای اشتراک‌گذاری لحظات مختلف، نظیر سفر و غیره استفاده می‌کنند. این رسانه به دلیل محبوبیت زیادی که در بین جوانان دارد، می‌تواند گزینه‌ و بستری مناسب برای انجام امور تبلیعاتی باشد.

اگر بیشتر علاقه‌مند به دیدن تصاویر و کلیپ های ویدیویی کوتاه هستید، ممکن است اینستاگرام بهترین شبکه اجتماعی برای شما باشد. 35 درصد از بزرگسالان آمریکایی در این شبکه اجتماعی دارای حساب هستند.

8- تامبلر (Tumblr)..

این پلتفرم توسط دیوید کارپ در فوریه ۲۰۰۷ تاسیس شد و هم اکنون میزبان بیش از ۲۰۰ میلیون وبلاگ است.

Tumblr محل تلاقی دنیای شبکه های اجتماعی و وبلاگ نویسی است. می توانید متن، عکس، فیلم و سایر محتواهای رسانه ای را به صفحه وبلاگ خود ارسال کنید تا سایر کاربران بتوانند آن ها را دنبال کنند.

این شبکه همچنین از ویرایش HTML پشتیبانی می کند. اگر به اندازه کافی مهارت دارید، می توانید ظاهر و چیدمان صفحه خود را به طور کامل سفارشی و حتی از نام دامنه شخصی خود استفاده کنید.

امروزه تامبلر (ظاهرا) برای افراد زیر سن قانونی بی خطر معرفی شده است. پیش از ممنوعیت رسمی در دسامبر 2018 ، برآوردها حاکی از آن بود که حداکثر 22 درصد از ترافیک سایت از نظر ماهیت مستهجن بوده است.

 

۹- فلیکر (Flickr)..

فلیکر (Flickr)، یک پلتفرم میزبانی آنلاین تصاویر و ویدئو است و برای این امر گزینه های رایگان و پولی در آن وجود دارد. گزینه رایگان برای تهیه 1 ترابایت فضا استفاده می شود؛ اما در آغاز سال 2019 این شرکت آن را به 1000 تصویر کاهش داد.

در ۱۰ فوریه ۲۰۰۴ تاسیس شد و بعدها توسط یاهو (Yahoo) در سال ۲۰۰۵ خریداری شد. از اکتبر سال گذشته، فلیکر بیش از ۱۱۲ میلیون کاربر در ۶۳ کشور جهان داشته است. به طور متوسط ​​روزانه یک میلیون عکس در فلیکر (Flickr) به اشتراک گذاشته می‌شود.

کاربران می توانند در این فضا عکس هایی را که دوست دارند، به اشتراک بگذارند تا همه درباره آنها نظر دهند.

 

۱۰- ردیت (Reddit)..

ردیت (Reddit) یک رسانه اجتماعی سرگرم‌کننده و خبری است. ردیت (Reddit) در ۲۳ ژوئن ۲۰۰۵ تاسیس شد. یک دهه بعد از شروع به‌کار، شاهد بیش از ۳۶ میلیون کاربر و ۲۳۱ میلیون بازدید کننده بود.

این سایت به قسمت هایی به نام subreddits تقسیم می شود. این قسمت ها تقریباً هر موضوعی را که می توانید به آن فکر کنید، پوشش می دهند. اگر سرگرمی خاصی دارید، Reddit مکان بسیار خوبی برای یافتن افراد همفکر است.

 

۱۱- اسنپ ​​چت (Snapchat)..

اسنپ ​​چت (Snapchat) یک پیام‌رسان تصویری است که جزء محبوب‌ترین رسانه‌های اجتماعی به حساب می‌آید. اسنپ ​​چت (Snapchat) در سپتامبر ۲۰۱۱ رسماً معرفی شد و در مدت زمان کوتاهی توانست، روزانه حدود ۱۰۰ میلیون کاربر فعال داشته باشد. در حال حاضر، بیش از 18 درصد از کل کاربران رسانه‌های اجتماعی از اسنپ ​​چت (Snapchat) استفاده می‌کنند.

Snapchat تقریباً پاتوق انحصاری جوانان است. بعید است که مادربزرگ خود را با یک حساب کاربری در این شبکه پیدا کنید.

 

 

دوربین مداربسته-ردیاب خودرو-دوربین مداربسته در شیراز-ردیاب خودرو در شیراز-سیستم اعلام حریق-سیستم اعلام حریق در شیراز-اعلام حریق-اعلام حریق در شیراز

 

از   0   رای
0

  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.